AMD julkaisi Radeon Software Adrenalin Edition 18.9.1 beta -näytönohjainajurit

13.09.2018 09:39 | Muropaketin toimitus

AMD:n uusimmat beta-näytönohjainajurit lisäävät tuen Shadow of the Tomb Raider- ja Star Control: Origins -peleille. Ajurit liiskaavat samalla joukon erilaisia bugeja.

Radeon Software Adrenalin Edition 18.9.1 beta -näytönohjainajureiden keskeisintä sisältöä on tuen lisääminen tänään julkaistavalle Shadow of the Tomb Raider -pelille sekä 20. syyskuuta julkaistavalle Star Control: Origins -pelille. Tällä erää ei luvata suorituskykyparannuksia, vaan ajureissa keskitytään pelituen lisäämiseen edellä mainittuihin sekä bugien korjaukseen.

Korjattujen bugien listalla on muun muassa Monster Hunter: World -pelissä ilmenneet ongelmat FreeSync-toiminnon kanssa. Ajurit korjaavat myös bugin, jossa Radeon Settings -vaihtoehto ei löydy valikosta, joka avautuu painaessa hiiren oikeaa painiketta työpöydällä. Ajureiden luvataan korjaavan myöskin bugin, jossa hiiren kursori tai jopa koko järjestelmä hidasteli, kun käytössä on useampi näyttö, joista yksi on sammutettuna.

Uusimmat ajurit saa päivitettyä tuttuun tyyliin Radeon Software -ohjelman kautta tai vaihtoehtoisesti lataamalla ajurit AMD:n sivuilta ja asentamalla ajurit manuaalisesti. Täydellinen muutosloki ja ajurit eri käyttöjärjestelmäversioille löytyvät täältä.