UUSIMMAT

AMD lupaa sittenkin korjauksen DirectX 9 -peleissä ilmenneisiin ongelmiin

03.01.2018 14:41 | Muropaketin toimitus | 2

Viime vuoden AMD:n näytönohjainajureiden suurpäivitys aiheutti toimimattomuutta tietyissä DirectX 9 -peleissä. Nyt korjauksen kerrotaan olevan jo työn alla.

Tuore kohu AMD:n näytönohjainajureiden suurpäivityksen ympärillä sai uuden käänteen, kun AMD:n johtajiin kuuluva Terry Makedon ilmoitti korjauspäivityksen olevan jo tekeillä. Hän ilmoitti asiasta Twitterissä sen jälkeen, kun Hexus.net uutisoi ajuripäivityksen ongelmista. Uutisessa viitattiin myös AMD:n työntekijän kertoneen, että yrityksen resursseja tuskin käytetään korjaukseen, joka koskisi kymmenen vuotta vanhoja pelejä. Terry Makedonin sanaan voinee luottaa, sillä hänen vastuualuettaan AMD:llä ovat ohjelmistostrategia sekä käyttäjäkokemus.

Radeon Software Adrenalin Edition 17.12.1 -näytönohjainajurit aiheuttavat toimimattomuutta useissa Command & Conquer -peleissä, The Battle for Middle Earth -peleissä sekä Witcher Enhanced Edition -pelissä.

Tässä vaiheessa aikataulusta ei ole kuitenkaan tietoa. Positiivinen asia kuitenkin on, että korjaus on todellakinn tekeillä.

Keskustelu

Ei helvetti, että ottaa päähän tämä, ettei tuota tekstiosuutta voi lukea suoraan täältä. Ei pitäisi olla vaikeaa.

"Tuore kohu AMD:n näytönohjainajureiden suurpäivityksen ympärillä sai uuden käänteen, kun AMD:n johtajiin kuuluva Terry Makedon ilmoitti korjauspäivityksen olevan jo tekeillä. Hän ilmoitti asiasta Twitterissä sen jälkeen, kun Hexus.net uutisoi ajuripäivityksen ongelmista. Uutisessa viitattiin myös AMD:n työntekijän kertoneen, että yrityksen resursseja tuskin käytetään korjaukseen, joka koskisi kymmenen vuotta vanhoja pelejä. Terry Makedonin sanaan voinee luottaa, sillä hänen vastuualuettaan AMD:llä ovat ohjelmistostrategia sekä käyttäjäkokemus.

Radeon Software Adrenalin Edition 17.12.1 -näytönohjainajurit aiheuttavat toimimattomuutta useissa Command & Conquer -peleissä, The Battle for Middle Earth -peleissä sekä Witcher Enhanced Edition -pelissä.

Tässä vaiheessa aikataulusta ei ole kuitenkaan tietoa. Positiivinen asia kuitenkin on, että korjaus on todellakinn tekeillä."

Muropaketin uusimmat