Uusimmat

AMD lupaa sittenkin korjauksen DirectX 9 -peleissä ilmenneisiin ongelmiin

03.01.2018 14:41 Muropaketin toimitus

Viime vuoden AMD:n näytönohjainajureiden suurpäivitys aiheutti toimimattomuutta tietyissä DirectX 9 -peleissä. Nyt korjauksen kerrotaan olevan jo työn alla.

Tuore kohu AMD:n näytönohjainajureiden suurpäivityksen ympärillä sai uuden käänteen, kun AMD:n johtajiin kuuluva Terry Makedon ilmoitti korjauspäivityksen olevan jo tekeillä. Hän ilmoitti asiasta Twitterissä sen jälkeen, kun Hexus.net uutisoi ajuripäivityksen ongelmista. Uutisessa viitattiin myös AMD:n työntekijän kertoneen, että yrityksen resursseja tuskin käytetään korjaukseen, joka koskisi kymmenen vuotta vanhoja pelejä. Terry Makedonin sanaan voinee luottaa, sillä hänen vastuualuettaan AMD:llä ovat ohjelmistostrategia sekä käyttäjäkokemus.

Radeon Software Adrenalin Edition 17.12.1 -näytönohjainajurit aiheuttavat toimimattomuutta useissa Command & Conquer -peleissä, The Battle for Middle Earth -peleissä sekä Witcher Enhanced Edition -pelissä.

Tässä vaiheessa aikataulusta ei ole kuitenkaan tietoa. Positiivinen asia kuitenkin on, että korjaus on todellakinn tekeillä.