AMD päivitti Raise the Game -pelibundlen – kylkiäiseksi tarjolla Godfall ja WoW: Shadowlands -pelit

15.07.2020 21:12 | Muropaketin toimitus

Päivittynyt Raise the Game pelibundle on tarjolla lokakuun 3. päivään saakka. Peli tai pelit ovat lunastettavissa marraskuun 7. päivään saakka.

Aiemman kuvavuodon mukaisesti, AMD päivitti Raise the Game -pelibundlen uusilla peleillä. Bundleen kuuluu nyt Godfall- ja World of Warcraft Shadowlands -pelit. Molemmat pelin saa lunastettua hankkimalla Radeon RX 5700 XT-, Radeon RX 5700-, Radeon RX 5600 XT-, Radeon RX 5600M- tai Radeon RX 5600 -näytönohjaimen. Radeon RX 5500 XT-, Radeon RX 5500M- tai Radeon RX 5500 -näytönohjain oikeuttaa pelkästään Godfall-peliin.

Kampanjan piirissä ovat myös tietokoneet ja pelikannettavat, joista löytyy jokin edellä mainituista näytönohjaimista. OEM-valmistajista kampanjan piirissä ovat Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo ja MSI. Ennen koneen tai näytönohjaimen hankintaa kannattaa varmistaa omalta jälleenmyyjältä, että se on kampanjan piirissä.

Kampanja on voimassa 3. lokakuuta saakka. Pelikupongin lunastaminen onnistuu 7. marraskuuta saakka. Lista AMD:n kampanjoista löytyy tästä linkistä. Raise the Gamen päivittyneisiin kampanjaehtoihin pääsee tutustumaan tästä (linkki pdf-dokumenttiin).