Uusimmat

AMD tarjoaa näytönohjaimiensa ja prosessoriensa ostajille kolmen kuukauden Xbox Game Pass -jäsenyyttä PC:lle

02.07.2019 20:10 Muropaketin toimitus

AMD on ottanut perinteisten pelien latauskoodien sijaan hieman erilaisen lähestymistavan komponenttiensa mukana tarjottaviin kylkiäisiin. AMD:n prosessorin tai näytönohjaimen ostaja saa kolmen kuukauden mittaisen jäsenyyden Xbox Game Pass -tilauspalvelun PC-versioon.

Kylkiäisen saa ostaessa AMD:n Radeon RX 5700 XT-, Radeon RX 5700-,  Radeon VII-, Radeon Vega- tai Radeon RX 500 -sarjan näytönohjaimen. Prosessoreista kampanjaan kuuluuvat kaikki Ryzen 2000 -sarjan mallit ja myös tulevat Ryzen 3000 -sarjan prosessorit.

Game Pass -jäsenyyttä ei tarvitse aktivoida heti, joten sitä markkinoidaankin mahdollisuudella odottaa Gears 5 -pelin julkaisuajankohtaan eli syyskuun 10. päivään.

Game Pass PC:lle on uusi kuukausimaksullinen palvelu, jonka Microsoft lanseerasi kesällä E3-messuilla. Palveluun kuuluu tällä hetkellä noin sata peliä, joista tunnetuimmat ovat Microsoftin omat pelit kuten Forza Horizon 4, Sea of Thieves ja State of Decay 2. Muilta julkaisijoilta on saatavilla esimerkiksi Wolfenstein II: The New Colossus ja Metro: Exodus. Konsolilla Games Pass on ollut saatavilla kesästä 2017.