Uusimmat

AMD tarjoaa Radeon RX 470- ja 480-näytönohjaimen ostajille Hitman- ja Civilization VI -pelejä kaupan päälle

24.11.2016 15:46 Muropaketin toimitus

radeon-23112016

AMD on lisännyt Sid Meierin uuden Civilization VI- ja Hitman-pelin kaupanpäällisiksi houkuttelemaan kuluttajia ostamaan Polaris 10 -grafiikkapiiriin perustuvan Radeon RX 470- tai 480-näytönohjaimen.

Radeon RX 480:n ostajille tarjolla on Civilization VI -peli (linkki PDF:ään). Tarjous on voimassa 15. tammikuuta asti ja koskee käytännössä kaikkien valmistajien Radeon RX 480 -malleja, kunhan jälleenmyyjä osallistuu tarjouskampanjaan ja toimittaa koodin näytönohjaimen kylkiäisenä. Koodi täytyy aktivoida 15. maaliskuuta mennessä AMD:n kotisivuilla.

Radeon RX 470:n ostajille puolestaan tarjolla on Hitman-peli, ja tarjous on voimassa 22. helmikuuta asti (linkki PDF:ään). Koodi täytyy aktivoida AMD:n kotisivuilla 22. huhtikuuta mennessä.

Toistaiseksi ainoastaan Sapphire on päivittänyt tiedot molempien näytönohjaimien tarjouskampanjoista kotisivuilleen, mutta myös AMD:n kotisivuilta löytyy jo Yhdysvaltojen markkinoita koskevaa tietoa.

Suurimpien suomalaisten jälleenmyyjien sivuja selatessa kuitenkin selviää, että kampanjat ovat rantautuneet ja ovat aktiivisia myös Suomessa.

Muropaketin uusimmat