AMD uusi Never Settle -pelipaketin avaruusteemalla

03.09.2014 13:54 Petrus Laine

AMD julkaisi eilen Radeon R9 285 -näytönohjaimen, jonka mukana lanseerattiin jälleen uusi versio Never Settle -pelikylkiäisistä. Uusin versio kantaa nimeä Never Settle: Space Edition avaruusaiheisten uusien tulokkaiden mukaan. AMD on myös julkaissut uuden Ruby-tason kupongin nykyisten Gold-, Silver- ja Bronze-tasojen rinnalle.

Gold-tasolla pelaaja voi valita kolme vapaavalintaista peliä tarjotusta valikoimasta. Never Settle: Space Editionin myötä valikoimaan kuuluu Alien: Isolation, Star Citizen, Murdered: Soul Suspect, Thief, Tomb Raider, Hitman: Absolution, Sleeping Dogs, Dungeon Siege 3, Dirt 3, Alan Wake, Darksiders, Darksiders 2, Company of Heroes 2, Total War: Shogun 2, Titan Quest, Supreme Commander, Deus Ex: Human Revolution, Payday 2, Just Cause 2, Aliens vs Predator, Napoleon: Total War, Saints Row IV ja Sniper Elite 3. Lisäksi tarjolla on Indie-pelipaketteja, joissa yhdellä valinnalla saa kaksi peliä. Indie-vaihtoehdot ovat Guacamelee, Dyad, The Banner Saga, Tales from Space: Mutant Blobs Attack sekä muista erillisinä, vain parina saatavat Space Run ja Habitat.

Silver-tasolla voi tehdä kaksi valintaa ja valikoima pysyy muuten identtisenä, mutta Alien: Isolation ei ole valittavissa. Yhteen valintaan oikeuttavalla Bronze-tasolla valikoima tippuu entisestään ja valittavissa on enää Dungeon Siege 3, Dirt 3, Alan Wake, Darksiders, Darksiders 2, Total War: Shogun 2, Titan Quest, Supreme Commander, Just Cause 2, Company of Heroes 2, Aliens vs Predator, Napoleon: Total War sekä indievalikoima.

Gold-tasoon oikeuttavat kaikki Radeon R9 -sarjan näytönohjaimet, Silver-tasoon Radeon R7 265, R7 260X ja R7 260, ja Bronze-tasoon Radeon R7 250X, R7 250 ja R7 240. Uuteen Ruby-tasoon oikeuttavat tietyt konepaketit, joihin sisältyy Radeon R9 -sarjan näytönohjain. Ruby-tasolla voi valita 4 peliä.

Pelien lisäksi johonkin mihin tahansa tasoon oikeuttavan näytönohjaimen ostaja saa rajoitetun ajan AMD Radeon RAMDisk 64GB:n 9,99 dollarilla, uusia tavaroita Dragons and Titans -peliin sekä Splashtop Remote Desktop -ohjelman ilmaiseksi.

Star Citizen -pelistä on huomioitavaa, että nykyisen tiedon valossa se ei sisällä koko peliä, vaan vain The Star Citizen Mustang Omega Variant Racer by Accelerated Mass Design -aluksen sekä Arena Commander- ja Murray Cup Race Series -moduulit peliin. Star Citizen on peli, joka julkaistaan alfa- ja beetavaiheissaan erillisinä moduuleina ja lopullisen, täyden pelin julkaisaikataulu ei ole vielä tiedossa.

AMD, Never Settle: Space Edition

AMD, Radeon Rewards (Koodien lunastus)