UUSIMMAT

AMD:n teknologiajohtaja lupaa tälle vuodelle myös muita Radeon-perheen näytönohjaimia

11.01.2019 17:34 | Muropaketin toimitus | 1

Haastattelussa AMD:n teknologiajohtaja Mark Papermaster vahvistaa, että vuonna 2019 tullaan näkemään vielä muitakin Radeon-näytönohjainjulkaisuja. Valmistaja ei halua tyytyä uutuuksissa vain Radeon VII:n edustamaan vain high-end -luokkaa.

AMD:n lehdistötilaisuuden jälkimainingeissa TheStreet sai haastateltavakseen AMD:n teknologiajohtajan Mark Papermasterin. Haastattelu tarjoaa hyviä uutisia heille, jotka mahdollisesti pettyivät uuden Radeon VII -näytönohjaimen hinnoitteluun. Papermaster kertoo haastattelussa, että muita Radeon-perheen julkaisuja on luvassa vielä tämän vuoden aikana. Mitään tarkempaa hän ei kuitenkaan paljasta.

Papermasterin haastattelu epäilemättä käynnistää spekulaatiot Navi-arkkitehtuurista. Viimeksi joulukuussa Navi-arkkitehtuuriin liittyvä huhuilu vilkastui, kun AdoredTV julkaisi Youtubessa videon, jossa listasi huhuja tulevista julkaisemattomista näytönohjaimista.

Tarkasteltaessa AMD:n tulevaisuuden suunnitelmia, loistavat työpöytäkäyttöön suunnatut, seitsemän nanometrin Vega-arkkitehtuuriin perustuvat näytönohjaimet poissaolollaan. Radeon VII -näytönohjaimet rantautuvat kuitenkin kauppoihin jo reilun kuukauden päästä. Tämän perusteella optimistisin arvio seuraavien Radeon-näytönohjainten julkaisulle onkin Computex-messujen yhteydessä.

Keskustelu

hienoa,tottakai,kyllä 7nm pitää käyttää hyväksi,mutta alku ei ole lupaava.

vaikka 7nm kortti,tehot silti ylhäällä ja pelinopeus keskitasoa,kertoo huonosta osaamisesta.

kyllä uusi lippulaiva mallin kortti joka on tehty melekin puolta pienemmällä viivaleveydellä kuin kilpailijan pitäisi saada tehotarpeen reilusti alle 300W ja haastaa myös kilpailijan lippulaiva mallin eli 2080 ti:n,näin ei ole.
vaan tehot edelleen >300W ja yli ja haastetaan vain kolmaneks nopein kilpailijan kortti ja sekin on siinä ja siinä
on selvää että jos radeon VII kuluttaa yli 50W enemmän kuin kilpailija on se aika huono tulos.

radeon VII on selkeä vega64 II päivitettynä 7nm arkkitehtuurilla ja tuon siitä juuri saa.

Muropaketin uusimmat