UUSIMMAT

Antec esitteli Dark Avenger 601 -miditornikotelon

23.01.2019 17:15 | Muropaketin toimitus

Dark Avenger 601 -miditornikotelo tarjoaa runsasta laajennettavuutta sekä mielipiteitä jakavan etupaneelin. Etupaneelissa on neljä led-nauhaa ja lisäksi paneeliin on esiasennettuna on 120 millimetrin Prizm ARGB -tuuletin.

Antecin Gaming series -sarja saa uuden jäsenen Dark Avenger 601 -miditornikotelosta. Kotelossa yhdistyy varsin persoonallinen ulkonäkö ja laajennettavuus.

Kooltaan DA601 on 480 x 220 x 500 millimetriä. Suurimmillaan koteloon pystyy asentamaan E-ATX -kokoisen emolevyn. Emolevytuki kattaa myös ATX- ja mATX-emolevyt. Prosessoricoolerille sallitaan suurimmillaan 160 millimetrin korkeus ja näytönohjaimelle 400 millimetrin pituus.

SSD-asemille ja 2,5 tuuman kiintolevyille kotelosta löytyy neljä asennuspaikkaa. Kotelossa on myös kiintolevykehikko, johon saa halutessaan kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä. Kehikkoon on mahdollista asentaa myös 2,5 tuuman asemat.

Vesijäähdytystä ei ole unohdettu. Etu- ja kattopaneeli sallivat suurimmillaan 360 millimetrin jäähdyttimen asennuksen. Oletuksena kotelon mukana toimitetaan yksi 120-millimetrinen Prizm ARGB -tuuletin ja yksi 120-millimetrinen tuuletin, jossa ei ole led-valaistusta.

Valaistuksen hallintaa varten kotelosta löytyy sisäänrakennettu led-ohjain. Valaistuksen hallinta onnistuu kotelon I/O-paneelista löytyvällä painikkeella tai vaihtoehtoisesti emolevyn ohjelmistolla. Tuettuna ovat Asuksen, MSI:n, Asrockin ja Gigabyten ohjelmistot.

Antec ei ole vahvistanut Dark Avenger 601 -kotelon saatavuutta tai hinnoittelua. Kotelot tulevat oletettavasti saataville lähiaikoina, koska muutamat saksalaiset verkkokaupat ovat listanneet kotelon jo tuotekatalogiinsa. Saksassa kotelon hinta on noin 120 euroa.

Muropaketin uusimmat