Uusimmat

Antec esitteli P6-miditornikotelon mATX- ja Mini-ITX-kokoonpanoille

26.03.2018 15:12 Muropaketin toimitus

Performance-sarjaan kuuluva P6-miditornikotelo tarjoaa hyvää laajennettavuutta pienempikokoisille kokoonpanoille. Kotelon erikoisuutena on etupaneelin alle piilotettu led-projektori, joka heijastaa Antecin logon kotelon eteen.

Antec mainostaa P6-koteloaan kompaktiksi, mutta silti sen koko on 410 x 195 x 380 millimetriä. Painoa kokonaisuudella on kertynyt 5,9 kilogrammaa.

Kotelo sallii suurimmillaan mATX-kokoisen emolevyn asennuksen, mutta kiinnityspaikat löytyy myös mini-ITX-emolevylle. Uutuusmallissa 3,5 tuuman kiintolevyille on varattuna kaksi kelkkaa ja niihin on mahdollista asentaa myös 2,5 tuuman asemat. Lisäksi emolevyn taakse on sijoitettuna neljä paikkaa 2,5-tuumaisille asemille.

Prosessoricoolerin maksimikorkeudeksi on asetettu 160 millimetriä. Näytönohjaimille kotelo asettaa 390 millimetrin pituusrajoituksen. I/O-paneeli on sijoitettuna kotelon vasemman kyljen etuosaan. Siitä löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää sekä HD Audio -liitännät.

Antec ei ole vahvistanut P6-miditornikotelon hinnoittelua eikä saatavuutta. Kotelo on kuitenkin jalkautunut joihinkin kotimaisiin verkkokauppoihin, joissa hinnat alkavat kirjoistushetkellä 61 eurosta.

Muropaketin uusimmat