UUSIMMAT

Antec julkaisi hiljaisuuteen tähtäävän P101 Silent -miditornikotelon

14.01.2019 12:25 | Muropaketin toimitus

Uudessa Antec P101 Silent -miditornikotelossa tärkeimpiä ominaisuuksia ovat hiljaisuus ja laajennettavuus. Kotelo vetää lisäksi peräti kymmenen SSD-asemaa tai kahdeksan kiintolevyä. 

Antecin Performance-sarjan uusin tulokas on P101 Silent, jossa nimensä mukaisesti pääroolissa on äänenvaimennus. Hiljaisuuden lisäksi koteloon on varattu reilusti tilaa massamuisteille.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 527 x 506 x 232 mm. Ulkomitat asettavat prosessorille 180 millimetrin korkeusrajoituksen ja 450 millimetrin pituusrajoituksen näytönohjaimelle. Ikävä kyllä tuotetiedot eivät paljasta, mikä pituusrajoitus on kiintolevykehikkojen ollessa paikallaan. Kotelo tukee ATX-, E-ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyjä.

Massamuistien suhteen tilaa on yltäkylläisesti. Emolevyn takapuolelta löytyy kiinnityspaikat kahdelle 2,5 tuuman asemalle. Toiselta puolelta löytyy kahdeksan kiintolevykehikkoa, joihin voi asentaa joko 3,5 tuuman kiintolevyn tai 2,5 tuuman aseman. Näiden lisäksi yläosasta löytyy paikka 5,25-tuumaiselle optiselle asemalle.

Äänenvaimennuksesta on huolehtimassa vaimennusmatot. Niitä on sijoitettuna molempiin kylkiin sekä etupaneeliin. Kotelon etupaneelissa on esiasennettuna kolme 120 millimetrin tuuletinta. Takapaneelissa on taasen yksi 140 millimetrin tuuletin esiasennettuna.

P101 Silent -miditornikotelon toimitukset ovat alkaneet. Euroopassa kotelo on löytänyt tiensä ensimmäisenä saksalaisiin verkkokauppoihin, joissa hinnat ovat noin 115 euroa.