Antec julkaisi P110 Luce -miditornikotelon

17.10.2017 11:26 | Muropaketin toimitus

Antecin uutuusmalli on nykykotelotrendien mukainen P110 Luce -miditornikotelo. Siitä löytyy karkaistua lasia oleva kylki sekä RGB LED -valaistus.

Antecin RGB-ratkaisu on kuitenkin maltillinen, sillä  valaistuna on ainoastaan logoteksti. Muutoin kotelon suunnittelussa on keskitytty jäähdytyksen ja suorituskyvyn liittoon. Ulkomitoiltaan kotelo on 489 x 518 x 230 millimetriä. Painoa komeudella on 11,7 kilogrammaa.

Ulkomittojen puitteissa koteloon pystyy asentamaan 390 millimetriä pitkän näytönohjaimen. Takapaneelista löytyy myös paikka näytönohjaimen pystyasennukselle. Prosessorijäähdyttimen maksimikorkeus on 165 millimetriä. 3,5 tuuman kiintolevyille paikkoja löytyy kuusi kappaletta. Vaihtoehtoisesti kotelosta löytyy paikat kuudelle 2,5 tuuman SSD-asemalle.

Koteloon on sijoitettu pölysuodattimet etupaneeliin, kattoon sekä pohjaan. Vesijäähdytysjärjestelmiä ajatellen etupaneelista löytyy parhaiten tilaa, sillä siihen voi asentaa 360 millimetrin jäähdyttimen. Kattoon voi asentaa 280 millimetrin jäähdyttimen. Samat paikat soveltuvat luonnollisesti myös pelkille tuulettimille.

Kotelot ovat valmistajan mukaan jo saatavilla 119 euron suositushintaan. Suomessa kotelot tullee saataville piakkoin.