Antecilta edullinen Performance One P8 -miditornikotelo

26.08.2017 13:14 | Muropaketin toimitus

Antec julkaisi edullisen Performance One P8 -kotelon, joka on viimeistelty karkaistua lasia olevilla sivupaneeleilla.

Antecin Performance One -sarja täydentyy P8-mallilla. Kotelon suunnittelussa on keskitytty askeettisuuteen, mutta samalla vesijäähdytysjärjestelmille varattu tila on pyritty maksimoimaan. Kiintolevy- ja SSD-asemien paikat on sijoitettu kotelon rakenteisiin niin, etteivät ne häiritse mahdollisen vesijäähdytysjärjestelmän asentamista. SSD-asemille rakenteista löytyy neljä paikkaa ja kiintolevyille kaksi kelkkaa. Kiintolevyjen sijaan kelkkoihin pystyy asentamaan myös SSD-asemat.

Takapaneelista löytyy seitsemän lisäkorttipaikkaa. Kotelo kattoon pystyy asentamaan enintään 240-millimetrisen jäähdyttimen. Etupaneeliin saa asennettua maksimissaan 360 millimetrin jäähdyttimen. Takapaneeli sallii ainoastaan 120 millimetrin jäähdyttimen.

Jos vesijäähdytys ei houkuta, kattoon ja etupaneeliin voi asentaa kumpaankin kolme 120 millimetrin tuuletinta. Kotelon mukana toimitetaan kolme valkoisin LED-valoin varustettua 120 millimetrin tuuletinta, joista kaksi on on etupaneelissa ja yksi takapaneelissa. Pölysuojat löytyvät etupaneelista, katosta sekä pohjasta.

Näytönohjaimen enimmäispituudeksi ilmoitetaan 390 millimetriä. Prosessorijäähdyttimen maksimikorkeutta ei ole ilmoitettu. Itse kotelon ulkomitat ovat 443 x 210 x 470 millimetriä. Kotelo on yhteensopiva ATX-, micro-ATX- sekä mini-ITX-emolevyjen kanssa.

Performance One P8 -kotelon toimitukset ovat alkaneet. Valmistajan verollinen suositushinta on 80 euroa.