Uusimmat

Antecilta uusi Nineteen Hundred -täystornikotelo

05.12.2013 17:24 Juha Kokkonen

1900

Antec on esitellyt tänään pelikotelomallistoonsa uuden Nineteen Hundred -mallin, joka sijoittuu aivan malliston yläpäähän. Kyseessä suorituskykyisille kokoonpanoille suunnattu täystornikotelo, joka Antecin mukaan sijoittuu muiden kilpailijoiden yläpuolelle. Teräsrakenteisen kotelon ulkomitat ovat 696 x 223,6 x 555 mm (KxLxS) ja se on yhteensopiva SSI CEB-, E-ATX-, ATX-, Micro-ATX- ja mini-ITX-emolevyjen kanssa. Kylkipaneeleissa on käytetty ääntä vaimentavaa kaksikerrosrakennetta ja vasemmassa kyljessä on lisäksi suorakaiteen muotoinen ikkuna.

Nineteen Hundred tarjoaa käyttäjälleen kolme ulkoista 5,25 tuuman asemapaikkaa sekä kaikkiaan 12 kappaletta 3,5 tuuman levypaikkoja. Levypaikat ovat kiinteissä kehikoissa ja toteutettu silikonivaimenteisin kelkoin. 2,5 tuuman levypaikkoja löytyy lisäksi kaksi kappaletta. Sisätilat on jaettu kahteen kammioon, joista alempaan on sijoitettu kuusi levypaikkaa sekä virtalähdepaikka. Laajennuskorttipaikkoja on yhdeksän ja näytönohjaimen maksimipituus on 330 mm. Prosessoricoolerin maksimikorkeus on puolestaan 175 mm. Virtalähdepaikkoja on kaksin kappalein.

1900

Kotelon jäähdytys on toteutettu kuudella 120 mm tuulettimella, joista kolme sijaitsee edessä, kaksi katossa ja yksi takapaneelissa. Lisäksi levykehikon sisäpintaan on mahdollista kiinnittää kaksi tuuletinta. Kaikissa ilmanotoissa on käytetty pölysuodattimia.

Antec Nineteen Hundred saapuu kauppoihin lähiaikoina 284 euron suositushintaan. Valmistaja lupaa sille kolmen vuoden takuun. Saataville tulee vihreillä ja punaisilla yksityiskohdilla varustettu versio.

Antec Nineteen Hundred -tuotesivu