UUSIMMAT

Aoruksen ensimmäinen Z270-emolevy vuotaneissa kuvissa

12.12.2016 13:59 | Muropaketin toimitus | 4

aorus-z270x-gaming-7-20161211

Aiemmin maailmalla liikkui huhuja, joiden mukaan Gigabyten tytäryritys Aorus olisi laajentamassa markkinoitaan peliläppäreistä ja oheislaitteista emolevyihin ja näytönohjaimiin. Nyt ainakin osalle huhuista on saatu varmistus, sillä yhtiön ensimmäinen emolevy komeilee uusissa vuotokuvissa.

Aoruksen näillä näkymin ensimmäinen markkinoille saapuva emolevy tulee olemaan Z270X-Gaming 7. Kuvien mukaan emolevy on mustanpuhuva valkoisin koristein ja punaisin LED-valoin. Z270-piirisarjaa käyttävänä emolevy tulee tukemaan sekä Skylake- että Kaby Lake -prosessoreita. Emolevyltä löytyy pressikuvan perusteella kolme PCI Express x16 -kokoista liitäntää, joiden rakennetta on vahvistettu metallisin kuorin sekä kolme PCI Express x1 -liitäntää ilman vahvikkeita.

Aorus Z270X-Gaming 7 tuo mukanaan myös mielenkiintoisen muutoksen aiempiin Aorus-tuotteisiin nähden. Aiemmin Gigabyten tytäryritys on markkinoinut tuotteitaan vain omalla nimellään, mutta uuden emolevyn kohdalla Gigabyten nimi komeilee sekä paketissa että suoraan emolevyllä. Emolevyn printtien perusteella näyttäisi jopa siltä, että emolevy oli alun perin tarkoitus julkaista Gigabyten omalla nimellä, mutta päätettiin myöhemmin siirtää tytäryhtiö Aoruksen julkaistavaksi.

Lisää kuvia emolevystä löytyy TechPowerUp– ja VideoCardz-sivustoilta.

Keskustelu

Jos lukisitte nuo lähteet tai katsoisitte kuvat kunnolla niin huomaisitte että emolla on kylläkin RGB Ledit, eikä vain punaiset valot.

Ihan nätti emo, voisi tuommoiseen jo harkita päivitystä vanhasta sotaratsusta.

08.11.2016, 09:47 | MUROPAKETIN TOIMITUS
Gigabyte laajentaa Aorus-brändiään emolevyihin ja näytönohjaimiin

12.12.2016, 13:59 | MUROPAKETIN TOIMITUS
Aiemmin maailmalla liikkui huhuja, joiden mukaan Gigabyten tytäryritys Aorus olisi laajentamassa markkinoitaan peliläppäreistä ja oheislaitteista emolevyihin ja näytönohjaimiin. Nyt ainakin osalle huhuista on saatu varmistus..

:confused: Huhuja faktoina, vai faktoja huhuina?

Aorus on selvästi se high-end brandi. Ei näytä taas halvimman pään emolevyltä..

Miksi on pakko laittaa noita (spekulaatio, en näe onko oikeasti) muovihärpäkkeitä. Ledit voin jollain tasolla ymmärtää, varsinkin, jos on ikkuna. Mutta rumia paloja muovia taakse ja kaikkialle.

Muropaketin uusimmat