UUSIMMAT

AsRock esitteli kahdeksan maitopurkin kokoisen mini-PC:n – tarjolla sekä Intel että AMD -vaihtoehto

07.01.2022 21:11 | Muropaketin toimitus

ASRock on julkaissut uuden DeskMeet Mini PC -sarjansa. Tarjolla on pienemmän kokoluokan PC-tietokone.

ASRockin kahdeksanlitraiseen DeskMeet Mini PC:hen on tarjolla sekä Intelin että AMD:n kokoonpano. Tuote tarjoaa vaihtoehtona mallin B660-ITX, jossa on Intelin uunituore, 12. sukupolven Core-suorittimia tukeva B660-piirisarja. Toisena vaihtoehtona on X300-ITX, jossa on AMD:n jo hiukan iäkkäämpi X300-piirisarja, joka tukee AM4-kannan myötä Ryzen 5000, 4000, 3000 ja 2000 -sarjan suorittimia ja APU-piirejä, joissa on maksimissaan 65 watin TDP-arvo.

DeskMeetissä on neljä DDR4-muistipaikkaa, ja ne tukevat 128 gigatavun muistikapasiteettia. Mitä tulee tallennusvaihtoehtoihin, tarjolla on kolme SATA III -porttia ja kaksi Hyper M.2 -liitäntää. Laajennuspaikat sisältävät yhden PCIe 4.0 x16 -paikan ja M.2 Key-E -paikan WiFi- ja Bluetooth-yhteyksiä varten.

Kokoonpanoon on mahdollista asentaa kaksi korttipaikkaa vievä näytönohjain. DeskMeeteissä on  500 watin virtalähde, jonka luokitus on 80+ bronze, ja jonka huipputeho on 550 wattia.

ASRock kehuu optimoineensa tilankäytön. Kaapelisotkua on mahdollisimman vähän ja ilmavirran kehutaan olevan aiemman sukupolven DeskMeetiä parempi. DeskMeetiä on käyttäjän luvatusti myös helppo päivittää mieleisekseen. Molemmat mallit mahdollistavat niin ikään kokoonpanon ylikellottamisen.

Tuotteiden odotetaan saapuvan markkinoille pian, mutta hintatasosta ei ole vielä tietoa. Alla esittelyvideo.