Asrock esitteli X570S-piirisarjallisen emolevyn – näytönohjaimelle oma kannatin

04.06.2021 11:03 Muropaketin toimitus

Asrock on tuomassa markkinoille emolevyä, jossa on uusi, passiivijäähdytteinen X570S-piirisarja. Tuotteesta löytyy myös kannatin näytönohjaimelle.

Asrockin uusi AMD Ryzen -suorittimille tarkoitettu emolevy on nimeltään X570S PG Riptide. Se on suunniteltu pelikäyttöön.

Näytönohjaimet saattavat olla nykyään hyvinkin raskaita, mutta Asrockilla on tähän apu uudella emolevyllään, sillä se tarjoaa näytönohjaimelle suunnitellun kannattimen. Tämän pitäisi vähentää raskaan näytönohjaimen mahdollista taipumista. Tom’s Hardware muistuttaa, että nykyiset näytönohjaimet saattavat painaa jopa 1,5 kiloa tai enemmänkin.

Kannatin ei pilaa maisemaa koneen sisälle, sillä se on piilotettu näytönohjaimen taakse. Maisemista puheen ollen, emolevyn värimaailma on hillityn mustavalkoinen lukuun ottamatta piirisarjan pientä, värikästä Asrock-logoa.

Muina ominaisuuksina mainittakoon, että Asrock X570S PG Riptiden virransyöttö on 10-vaiheinen, se tukee 4933 megahertsin DDR4-muisteja, ja emolevyllä on Lightning Gaming Ports -teknologia. Sen luvataan myös varmistavan pelaajien näppäimistöille ja hiirille mahdollisimman pienen latenssin.