Uusimmat

AsRock julkisti kattauksen A520-emolevyjä

20.08.2020 07:50 Muropaketin toimitus

ASRock keskittyy tarjoamaan AMD A520 -piirisarjalla pienikokoisempia emolevyjä.

Mallistoon kuuluu neljä emolevyjä. A520M Pro4 on malliston lippulaiva. Micro-ATX -kokoluokkaan kuuluva emolevy sisältää tarjonnasta parhaan, 8-vaiheisen virransyötön ja täydet neljä paikkaa keskusmuisteille. Lippulaivamallin erottaa muista myös kaksi täysmittaista PCIe x16 -paikkaa, lämmönlevittäjä M.2-asemille, nopeammat M.2-väylät, edistynein äänikoodekki ja tuki yhteensä kymmenelle USB-liitännälle.

Muita mATX-kokoluokan vaihtoehtoja ovat A520M-HVS, A520M-HDV, A520M-HDVP ja A520M/ac. Näissä on vaatimattomampi 6-vaiheinen virransyöttö ja I/O-paneelissa vähemmän liitäntöjä. A520M/ac-malli sisältää sisäänrakennetun WiFi-sovittimen. Muutoin mallit eroavat toisistaan lähinnä I/O-paneelin liitäntöjen puolesta.

Pienempää Mini-ITX -kokoluokkaa edustaa A520M-ITX/ac. Malli sisältää nimensä mukaisesti sisäänrakennetun WiFi-sovittimen. Nopeille USB 3.2 -liitännöille löytyy tuki yhteensä kuudelle liitännälle. M.2-asemapaikkoja on yksi ja se toimii myös PCIe-väylässä SATA3-väylän lisäksi. Langattomiin yhteyksiin kuuluu myös sisäänrakennettu Bluetooth.

Muropaketin uusimmat