Asrockilta BIOS-päivitys, joka lisää tuen tuleville 2000-sarjan Ryzen-prosessoreille

10.02.2018 17:47 Muropaketin toimitus

Tuore BIOS-päivitys on tarjolla lähes kaikille AMD:n 300-sarjojen piirisarjoja käyttäville Asrockin emolevyille. Täysi valmius Ryzen 2000 -sarjan prosessoreille vaatii kuitenkin kaksi BIOS-päivitystä.

Uusien Ryzen-prosessoreiden julkaisu lähestyy. Siitä todisteena on emolevyvalmistajien aktivoituminen BIOS-päivitysten saralla. Tulevat Ryzen-prosessorit ovat yhteensopivia nykyisten 300-sarjan emolevyjen kanssa, kunhan niiden BIOS on ajantasalla.

Asrock on ensimmäisten joukossa aloittamassa BIOS-päivitysten jakelua. Päivitys on tarjolla X370-, B350- ja A320-piirisarjan emolevyille. Tarkka lista päivityksen saaneista emolevyistä on tiedotteen yhteydessä. Yhteensopivuuden varmistaminen vaatii kaksi BIOS-päivitystä. Ensin käyttäjän tulee päivittää Bridge BIOS -versio, jonka jälkeen pystyy suorittamaan päivityksen, joka lisää virallisesti tuen 2000-sarjan Ryzen-prosessoreille.

Asrock vahvistaa myös lisäävänsä AMD Ryzen Desktop 2000 Ready -merkinnän kaikkiin niihin emolevyihin, joihin edellä mainittu BIOS-päivitys on jo ajettu. BIOS-tiedostot löytyvät valmistajan sivuilta emolevykohtaisesti Support-välilehden takaa.