UUSIMMAT

Asrockin näytönohjaimien toimitukset alkavat Euroopassa heinäkuun alussa

26.06.2018 11:07 | Muropaketin toimitus

Asrock on vahvistanut aloittavansa Phantom Gaming -näytönohjaimien toimitukset Euroopassa 1. heinäkuuta. Alustavasti luvassa on Radeon RX 570- ja Radeon RX 580 -näytönohjaimet.

Asrockin Phantom Gaming -sarjan näytönohjaimet julkaistiin huhtikuussa. Julkaisun jälkeen seurasi epäselvyyttä siitä, tulevatko sarjan näytönohjaimet saataville Eurooppaan. Asrockin edustajat ehtivät jo itsekin vahvistamaan, ettei heillä ole suunnitelmia laajentaa saatavuutta EMEA-alueelle. Asrock on nyt vahvistanut Saksan Tom’s Hardwarelle, että RX 500 -sarjan näytönohjainten toimitukset Eurooppaan alkavat 1. heinäkuuta.

Tom’s Hardwaren saamien tietojen mukaan toimitukset alkavat kolmella Radeon RX 570 -mallilla sekä yhdellä Radeon RX 580 -mallilla. Jälkimmäisestä tarjolle tulee tehdasylikellotettu Phantom Gaming X Radeon RX 580 8G OC. Radeon RX 570 -näytönohjaimia tulee myyntiin kahdeksan ja neljän gigatavun GDDR5-muistilla olevat versiot sekä neljän gigatavun muistilla oleva versio, jota ei ole tehdasylikellotettu.

Suomeen näytönohjaimet rantautuvat todennäköisesti pienellä viiveellä. Hinnoittelusta ei ole vahvistettua tietoa, mutta hinnat tuskin nousevat merkittävästi yli nykyisten mallien hintojen. Radeon RX 570 -näytönohjaimissa halvimmat mallit maksavat 240 euroa ja kalleimmat noin 360 euroa. Vastaavasti Radeon RX 580 -näytönohjaimissa hinnat alkavat noin 340 eurosta nousten korkeimmillaan yli 470 euron.

Muropaketin uusimmat