UUSIMMAT

Assembly Winter 2017 alkoi tänään ja jatkuu koko viikonlopun

03.02.2017 15:25 | Muropaketin toimitus

Muropaketin viikonlopun menovinkki on Assembly Winter 2017, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. Ovet tapahtumaan aukesivat perjantaiaamuna kello 10.00.

Muropaketti piipahti paikalla heti puolen päivän jälkeen, jolloin rullakkoralli oli päässyt jo hyvään vauhtiin. Muuten tunnelmaa voisi kuvata sanalla odottava.

Assembly Winterin vuoden uutuutena ovat K22 premium -paikat, jotka nimensä mukaisesti on tarkoitettu yli 22-vuotiaille. Tähän lippuun sisältyy matollinen konepaikka, pehmeät tuolit sekä ilmaiset kahvit tapahtuman ajaksi.

Tilausta selvästi on, sillä premium-paikat myytiin loppuun jo hyvissä ajoissa ennen tapahtuman alkua.

Ja selvästi kävijöiden keskuudessa riemua riittää siitä, että mukaan roudattavan kaman määrää on kasvatettu entisestään. Nyt mukaan saa ottaa myös oman tuolin.

Pelaaminen on Assemby Winterin ytimessä. Tänä vuonna ammattilaisturnauksia järjestetään kaksin kappalein. Monille Assembly CS:GO lieneekin jo tuttu, mutta tällä kertaa uutuutena kisataan myös Overwatch-kutsuturnaus neljällä joukkueella.

Vaikka Assembly Winterin premium-paikat vietiinkin jo ennakkomyynnissä, on muita lippuja edelleen saatavissa. Hupia riittää aina sunnuntaihin kello 16.00 asti, jolloin ovet suljetaan ja kamojen on syytä olla poissa tapahtumapaikalta. Samalla kesän Assyjen odotus voi virallisesti alkaa.