Uusimmat

Asukselta myös VG255H-pelinäyttö

29.03.2018 19:47 Muropaketin toimitus

Asus on vauhdissa pelinäyttöjänsä julkaisussa. Edellisestä ehti kulua vain pari päivää, ja nyt yhtiö on jo ehtinyt julkaisemaan seuraavan mallin. Kyseessä on jälleen 24,5-tuumainen Full HD -pelinäyttö, mutta tällä kertaa yhtiö kertoo sen soveltunvan erityisen hyvin myös konsolipelaajille.

Konsolipelaamisen ydin on ilmeisesti näytön tarjoamat kaksi HDMI-liitäntää normaalin yhden sijaan. Ainoa muu näyttöliitäntä on todennäköisesti VGA-liitännäksi tarkoitettu D-SUB. Tämän lisäksi löytyy 3,5 millimetrin ääniliitäntä läpivientimahdollisuudella.

Näyttöpaneeli edustaa TN-tekniikkaa, ja se tarjoaa enintään 250 kandelan kirkkauden neliömetrille, millisekunnin vasteajan sekä enintään 75 hertsin päivitystaajuuden. Näyttö tukee FreeSync-teknologiaa. Paneelilta löytyy TUV-sertifikaateilla varmistetut vilkkumattomuus ja sinisen valon suodattava teknologia.

Ilmoitus tuleekin sopivasti lähellä FreeSync-yhteensopivuuden julkistusta Xbox One -konsoleille. Asus VG255H -näytön hintaa ei kerrottu, mutta sen samankaltainen edeltäjä VG245Q maksaa noin 200 euroa.