UUSIMMAT

Asukselta ROG Delta ja ROG Delta Core -pelikuulokkeet

21.09.2018 18:47 | Muropaketin toimitus

Asus julkaisi kahdet uudet pelikuulokkeet, joissa on valmistajan mukaan panostettu erityisesti keveyteen ja mukavuuteen.

Asus ROG Delta Core on suoraan 3,5 millimetrin kaapelilla kytkettävä malli, kun ROG Delta sisältää oman kuulokevahvistimen ja käyttää tämän myötä USB-liitäntää. Liitäntä on oletuksena USB-C, mutta paketti sisältää myös adapterin perinteisempää USB-A-liitäntää varten.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan kuulokkeet ovat edellä mainittua eroa lukuunottamatta samanlaiset. Molemmissa malleissa on halkasijaltaan 50 millimetrin Asus Essence -neodyymielementit. Korvakuppien materiaali on vaihdettavissa kankaisen ja hengittävän materiaalin sekä nahan välillä. Kuulokkeet painavat 360 grammaa.

Elementeissä on taajuusvaste 20 ja 40000 hertsin välillä. Impedanssi kuulokkeille on 32 ohmia. Asus lupaa ESS ES9218 Quad -kuulokevahvistimen kytkenevän 127 desibelin herkkyyteen. Mikrofoni on yksisuuntainen ja irroitettava. Sen taajuusvaste on 100 – 10 000 hertsiä ja herkkyys on -40 desibeliä.

Asus ROG Delta -kuulokkeiden hintaluokka on 200 euron paikkeilla, mutta Core-version hintaa ei vielä paljasteta, kuten ei myöskään saatavuusajankohtaa.