UUSIMMAT

Asukselta Skylake-prosessoreilla varustettuja VivoMini VM65 -pienoistietokoneita

11.03.2016 18:16 | Juha Kokkonen

VivoMini VM65N

Asus on laajentanut pienistietokoneidensa (SFF) valikoimaa uusilla VivoMini VM65 -malleilla, jotka ovat varustettu Intelin kuudennen sukupolven Intel Core -prosessoreilla (Skylake). VM65-perusmalli käyttää prosessoriin integroitua näytönohjainta, kun taasen VM65N-mallissa on NVIDIAn näytönohjain. Kooltaan alle kaksilitraisessa kotelossa on raudanharmaa väritys ja harjattu pyörrekuviointi.

VivoMini VM65 -sarjalaisten sisältä löytyy Skylake-sukupolven Intel Core -prosessori sekä tuki jopa 16 gigatavulle SO-DIMM DDR4-muistia. Asus ei ole vielä tarkentanut saataville tulevia prosessorimalleja. Tehokkaammista VM65N-malleista löytyy NVIDIA GeForce 930M Optimus -näytönohjain, jonka kehutaan tarjoavan yli 50 % paremman suorituskyvyn Intelin integroituun GPU:hun verrattuna. Päällikannen alta paljastuvaan irrotettavaan Dual Bay -kelkkaan on mahdollista kiinnittää kaksi 2,5 tuuman SSD- tai kiintolevyä, joka mahdollistaa sekä hyvän tallennusnopeuden että -kapasiteetin toteuttamisen pieneen tilaan.

VivoMini VM65N

Koneen takapaneelin tarjontaan kuuluu neljä USB 3.0- ja kaksi USB 3.1 -liitäntää, verkkoliitäntä, ääniliitännät, HDMI- ja DisplayPort+ -näyttöliitännät sekä muistikortinlukija. Varustukseen kuuluu myös integroitu Bluetooth 4.0 sekä 802.11ac Wi-Fi, joka pystyy 433 Mbit/s maksimisiirtonopeuteen. Koneen pohjassa on VESA-asennuspaikat, jolla sen voi kiinnittää näytön taakse.

VivoMini VM65N

VivoMini VM65:stä löytyy myös integroidut SonicMaster-kaiuttimet, joten erilliskaiuttimet eivät ole välttämättömät perusäänentoistoa ajatellen. Media Streamer- ja Remote Go! -sovellusten avulla käyttäjä käyttää VivoMiniään olohuoneen viihdekeskuksena ja kauko-ohjata sitä älypuhelimensa välityksellä.

Lisää VivoMini VM65 -malleista voit lukea Asuksen tuotesivuilta sekä lehdistötiedotteesta.

Muropaketin uusimmat