UUSIMMAT

Asukselta tulossa GeForce RTX 2080 Ti ROG Strix White Gaming OC -näytönohjain

29.11.2019 17:54 | Muropaketin toimitus

Nimensä mukaisesti Asus GeForce RTX 2080 Ti ROG Strix White Gaming OC -näytönohjaimen jäähdytysratkaisu ja takalevy ovat valkoiset. Kortti on myös reilusti ylikellotettu.

Asuksen näytönohjainkattaus on kasvamassa jälleen uudella mallilla. Tällä kertaa täydennystä ollaan saamassa GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjainten kattaukseen, ja tarkemmin ottaen ROG Strix -sarjaan. Uusi malli on GeForce RTX 2080 Ti ROG Strix White Gaming OC. Muihin sarjan näytönohjaimiin selkeän pesäeron tekee uutuuden valkoinen väritys. Näytönohjaimen jäähdytysratkaisun kotelointi, tuulettimet ja takalevy ovat valkoiset. Led-valoja ei sentään ole unohdettu. Piirilevy on väriltään kuitenkin musta, joten aivan Galaxin soveltamiin mittakaavoihin värityksessä ei päästä.

Näytönohjaimen ansioksi voitaneen laskea myös verrattain korkeat tehdaskellotaajuudet. Cowcotlandin mukaan grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on 1770 megahertsiä, kun referenssikellotaajuus on 1545 megahertsiä. Muistien tehollinen kellotaajuus on 14 Gbps, joka ei siis poikkea referenssistä.

Cowcotlandin mukaan näytönohjaimen toimitukset ovat alkaneet ja hinnaksi olisi asetettu hieman alle 1600 euroa. Toistaiseksi näytönohjainta ei kuitenkaan löydy listattuna eurooppalaisista verkkokaupoista.

Muropaketin uusimmat