Uusimmat

Asukselta Vistalle suunniteltuja emolevyjä

24.01.2007 20:02 Sampsa Kurri

Asus on julkaissut neljä emolevymallia, jotka on suunniteltu erityisesti uudelle Windows Vista -käyttöjärjestelmälle. Asus M2N32-SLI Premium-, P5B Premium-, M2N-Plus- ja P5B-Plus- emolevyt on varusetttu viidellä uudella ominaisuudella, jotka ovat ScreenDUO, AI Remote, AP Trigger, TPM-tuki sekä ASAP.

ScreenDUO hyödyntää Vistan SideShow-ominaisuutta, jonka avulla on mahdollista tarkistaa esimerkiksi sähköposteja, RSS-viestejä ja kalenterimerkintöjä tietokonetta käynnistämättä. Premium-mallien mukana tulee ulkoinen ScreenDUO-näyttö, joka kytketään USB-liittimeen. AI Remotella tietokonetta voi ohjata kaukosäätimen avulla ja AP Triggerin avulla edellisestä työtilanteesta jatkaminen onnistuu nopeasti. TPM eli Trusted Platform Module tarjoaa tuen tiedon salaamiseen (BitLocker Drive Encryption) erikseen hankittavan lisämoduulin avulla. ASAP eli ASUS Accelerated Propeller puolestaan nopeuttaa käyttöjärjestelmän ja ohjelmien kännistymistä.

Emolevyt saapuvat markkinoille helmi-maaliskuussa, mutta niiden suositushinnoista ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa. Uudet emolevyt tunnistaa Vista Edition -päätteestä mallinimessä.

Asus, More Vista Enjoyment with ASUS Motherboard Technologies

Muropaketin uusimmat