UUSIMMAT

Asukselta XG Station Pro TB3 -näytönohjaintelakka

08.01.2018 17:38 | Muropaketin toimitus

Asus on julkaissut uuden Thunderbolt 3 -liitäntään pohjautuvan XG Station Pro TB3 -näytönohjaintelakan, jonka suunnitelussa on tehty yhteistyötä In Win -kotelovalmistajan kanssa.

Telakka on suunniteltu enintään 2,5 laajennuspaikkaa vieville näytönohjaimille, ja virransyöttö riittää aina 330 wattiin asti. Tuulettimia on kaksi, ja ne ovat kooltaan 120 millimetriä. Ulkoasu ja telakan nimi viittaavat tuotteen olevan suunnattu erityisesti ammattikäyttöön. Aiemmin Asus on kunnostautunut enemmän pelaajille ja muille tehokäyttäjille suunnatuilla ratkaisuilla, kuten ROG XG Station 2 eGFX.

Kohderyhmä näkyy telakan ominaisuuksissa. Ulkoisen virtalähteen on tarkoitus antaa virtaa sekä näytönohjaimelle että telakkaan kytketylle tietokoneelle, mikäli tietokoneen ainoa virtaliitäntä on Thunderbolt 3. Tarjolla on vain Thunderbolt 3:n lisäksi vain yksi C-tyypin USB 3.1 Gen 2 -liitäntä. Toisaalta telakasta löytyy kuitenkin Aura Sync -ohjelmiston kautta hallittava valaistus, ja telakan tuulettimet voi kytkeä Asuksen näytönohjaimiin niin, että ne osaavat reagoida GPU:n lämpötilaan.

Telakka tulee myyntiin tammikuun aikana, ja sen ohjehinta on 329 dollaria (273 euroa).

Muropaketin uusimmat