UUSIMMAT

Asuksen ROG-sarja kattaa nyt myös virtalähteet

19.09.2018 17:31 | Muropaketin toimitus

Asus esitteli pelikäyttöön suunniteltujen tuotteiden ROG-brändin alle jo aiemmin tänä vuonna kokonaan uuden aluevaltauksen: virtalähteet. Ensimmäiset ROG-virtalähteet ovat ROG Thor 1200W Platinum ja ROG Thor 850W Platinum.

Asuksen uudet virtalähteet perustuvat Seasonicin Prime-sarjaan. Tämä tarkoittaa ainakin 80 Plus Platinum -hyötysuhdetta ja japanilaisia kondensaattoreja. Muokkauksia Asus on tehnyt ulkokuoren lisäksi ainakin jäähdytysratkaisuihin.

Molemmissa virtalähteissä käytetään 135 millimetrin tuulettimia. Ne ovat IP5X-pölysuojattuja ja tuulettimien lavat on osittain suunniteltu samoin kuin Asuksen näytönohjaimien tuulettimissa. Asus lupaa lisäksi virtalähteen sisältä löytyvän Seasonicin alkuperäistä suunnittelua huomattavasti isomman jäähdytyssiilin.

Ulkonäöllisesti Asus on halunnut ROG Thor -sarjalla erottua virtalähteen kyljestä löytyvällä OLED-näytöllä, joka kertoo virrankulutuksen.

Alunperin Computex-messuilla esitellyt virtalähteet ovat nyt saaneet tietoa toimitusaikataulusta, joka alkaa vielä tämän kuun aikana. 1200 watin mallin hinta on noin 250 euroa, 850 watin mallin hinta hinta tarkentuu myöhemmin.