UUSIMMAT

Asus esitteli Call of Duty Black Ops 4 -teemoitettuja oheislaitteita ja komponentteja

28.09.2018 10:48 | Muropaketin toimitus

Black Ops 4 -teemalla käsiteltyjen oheislaitteiden kattaus sisältää, hiiren hiirimaton, näppäimistön, näytön ja langattoman reitittimen. Teemakäsittelyn saa myös GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjain sekä emolevy, jonka mallia ei toistaiseksi paljastettu. Teemamalliston kruunaa pöytäkone.

Asuksen ja Activisionin yhteistyö poiki suuren joukon Call of Duty Black Ops 4 -teemaisia oheislaitteita ja komponentteja. Tiettyjen oheislaitteiden ja komponenttien mukana toimitetaan pelikoodi, jolla saa lunastettua Digital Standard -version pelistä.

Call of Duty Black Ops 4 -käsittelyn saavat mm. ROG Gladius II -pelihiiri ja ROG Strix Edge -hiirimatto. Teemakoristelun sai myös ROG Strix Flare -pelinäppäimistö. Edellä mainittujen rinnalle ei ole luvassa pelikylkiäisiä.

Black Ops 4 -mallistoon kuuluu myös ROG Swift PG258Q -pelinäyttö. Siinä teemaa korostetaan näytön rungosta pöytään heijastettavassa kuviossa. Langaton ROG Rapture GT-AX11000 -reititin on myös teemakoristelun saaneiden oheislaitteiden joukossa. Reitittimen ja näytön kylkiäisenä toimitetaan pelikoodi.

Teema löytyy myös ROG Strix Geforce RTX 2080 Ti OC -näytönohjaimesta, jossa se ilmenee lähinnä tuulettimiin liimatuista tarroista. Mallistosta löytyy myös ROG-sarjan emolevy, jonka mallia ei toistaiseksi paljasteta. Asus vihjaa emolevyn hyödyntävän Intelin viimeisintä piirisarjaa. Oletettavasti kyseessä on Z390-piirisarjallinen emolevy. Näytönohjaimen tai emolevyn hankkiva saa kylkiäisenä pelikoodin.

Malliston kruununa toimii ROG Strix GL12 -pöytäkone, jossa teema erottuu selkeimmin lasisesta kylkipaneelista. Kone tulee saataville eri kokoonpanoilla. Tehokkaimmasta kokoonpanosta löytyy Intelin Core i7-8700K -prosessori ja GeForce RTX 2080 -näytönohjain. Pelikoodi toimitetaan odotetusti myös pöytäkoneen mukana.

Call of Duty Black Ops 4 -teemaisten oheislaitteiden, komponenttien ja pöytäkoneen hinnoittelu on vielä vahvistamatta. Toimitukset alkanevat viimeistään pelin julkaisun yhteydessä, eli 12. lokakuuta.

Muropaketin uusimmat