UUSIMMAT

Asus esitteli mekaanisen ROG Strix Scope -pelinäppäimistön

05.04.2019 10:47 | Muropaketin toimitus

ROG Strix Scope -pelinäppäimistö on valmistajan mukaan suunnattu erityisesti FPS-pelien ystäville. Tämä näkyy näppäimistössä Ctrl-näppäimen leveämpänä muotoiluna. Lisäksi kytkinvaihtoehtojen kirjo on huomattavan laaja.

Asus esitteli uuden ROG Strix Scope -pelinäppäimistön, jossa huomiota on kiinnitetty erityisesti ergonomiaan. Näppäimistön kerrotaan myös olevan suunnattu erityisesti FPS-pelien ystäville. Näppäinasettelussa selkeä poikkeus löytyykin Ctrl-näppäimestä, jonka kokoa on kasvatettu huomattavasti. Näppäimistön mukana toimitetaan neljä hopeanväristä näppäinhattua. Näppäimistön jämerämmästä rakenteesta huolehtii alumiinista valmistettu etulevy.

Näppäimistössä käytetään Cherry MX -kytkimiä, joista vaihtoehtoina ovat Red, Brown, Blue, Black, Speed Silver ja Silent Red. Kytkimet ovat RGB-led-valaistuja ja valaistuksen hallinta onnistuu Asuksen Aura Sync -ohjelman avulla.

Näppäimistöä esiteltiin ensimmäisen kerran jo CES 2019 -messuilla, mutta nyt näppäimistö on myös julkaistu virallisesti. Toistaiseksi tarkempi saatavuus ja hinnoittelu ovat kuitenkin edelleen vahvistamatta.