Uusimmat

Asus esitteli ROG Strix B365-G Gaming -emolevyn

04.05.2019 09:15 Muropaketin toimitus

ROG Strix B365-G Gaming

Asus ROG Strix B365-G Gaming on mATX-kokoluokan emolevy, joka tukee oletuksena Intelin yhdeksännen sukupolven Core-prosessoreita. Edeltäjäänsä verrattuna uudesta mallista löytyy kaksi USB 3.1 -liitäntää enemmän.

Asuksen B365-piirisarjallisten emolevyjen kattaus laajenee taas yhdellä uudella mallilla. Tuorein tulokas on ROG Strix B365-G Gaming. Uusi malli ei tarjoa merkittävää päivitystä aiempaan ROG Strix B360-G Gaming -malliin nähden. Myös vanha malli tukee uusimpia yhdeksännen sukupolven Core-prosessoreita, mutta se edellyttää BIOS-päivitystä. Uusi malli ei sitä edellytä, mutta juuri julkaistut R0-arkkitehtuuriversion prosessorit voivat sen vaatia.

Sisarmalliinsa verratuna B365-G Gaming -mallista löytyy yhteensä kuusi USB 3.1 Gen1 -liitäntää. Edeltäjässä liitäntöjen määrä on neljä. Muilta osin emolevyt ovat käytännössä identtisiä. Muun muassa M.2-liitäntöjen määrä on sama, muistikammoille on varattuna neljä paikkaa ja PCIe-väylien määrä on yhtenevä.

Asus ei ole toistaiseksi tarkentanut ROG Strix B365-G Gaming -emolevyn hinnoittelua tai saatavuutta. Todennäköisesti hinta asettuu lähelle sisarmallia, eli 120 – 130 euron maastoon.

Muropaketin uusimmat