UUSIMMAT

Asus esitteli valkoista TUF Sabertooth Mark S Z97-emolevyä

05.11.2014 18:59 Juha Jäntti

Valkoinen väriteema tekee jälleen tuloaan tietokonekomponentteihin. Viimeaikoina valkoista on nähty esimerkiksi MSI:n Z97S SLI Krait Edition –emolevyssä, Asuksen X99-emolevyjen jäähdytysratkaisuissa ja Galaxin omaa suunnittelua edustavissa GeForce-näytönohjaimissa.

Asus esitteli valkoista TUF-sarjan Z97 Sabranco –emolevyn prototyyppiä ensimmäisen kerran jo kesällä järjestetyssä Computex 2014 –tapahtumassa. Testikappale keräsi valkoisella väriteemallaan runsasta kiinnostusta ja Asus on nyt päättänyt tuotteistaa sen. Asus esitteli valkoisella piirilevyllä ja Thermal Armor –suojuksella varustettua TUF Sabertooth Mark S Z97-emolevyä yrityksen saksalaisessa Facebook-ryhmässä.

Päällisin puolin emolevy näyttää pitävän sisällään samat liitännät ja ominaisuudet kuin Asuksen perusmallin TUF Sabertooth Z97-emolevyt, joten erikoisuus rajoittunee valkoiseen väriteemaan. Mark S –erikoismallin hinnasta tai saatavuudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta sen pitäisi tulla myyntiin rajoitetuissa määrin lähiaikoina.

SweClockers, Asus TUF Sabertooth shows Mark S – white motherboard with Intel Z97 (Google Translate)