UUSIMMAT

Asus julkaisi omat kompaktinkokoiset GeForce GTX 1650 -näytönohjaimensa

27.08.2019 12:45 | Muropaketin toimitus

Asus on kasvattanut Nvidia GeForce GTX 1650 -näytönohjainmallistoaan kahdella mallilla. Tällä kertaa tarjolle tulivat pienikokoiset versiot.

Asus on tätä ennen julkaissut pelikäyttöön vain kookkaampia GeForce GTX 1650 -näytönohjaimia, mutta myös yhden mini-ITX -koteloihin tarkoitetun version. Nyt yhtiö on julkaissut kaksi pienikokoista versiota, jotka ovat ASUS GeForce GTX1650-4G-LP-BRK ja ASUS GeForce GTX1650-O4G-LP-BRK. Erona kahdella mallilla on ainoastaan O4G-mallin tehdasylikellotus. Tehdasylikellotus nostaa kellotaajuuden Gaming-tilassa 1710 megahertsiin ja OC-tilassa 1740 megahertsiin.

Asuksen uusien näytönohjaimien Käyttökohteina ovat kokoonpanot, joihin halutaan lisävirraton ja PCIe-väylän virralla toimiva näytönohjain. Asuksen mallit erottaa osasta muita kompaktin profiilin näytönohjaimia piirilevyä suojaava takalevy.

Näytönohjaimissa on DisplayPort 1.4 -liitäntä, HDMI 2.0b -liitäntä ja DVI-D-liitäntä. Kortteja jäähdyttää kaksi IP5X-pölysuojattua tuuletinta. Tehdasylikellotetun mallin tietoja ei ole vielä listattu Asuksen sivulle, mutta siitä uutisoi esimerkiksi Anandtech. Asus ei ole tiedottanut näytönohjaimien saatavuudesta tai hinnasta.

Muropaketin uusimmat