UUSIMMAT

Asus tuomassa markkinoille langattoman ROG Gladius II Wireless -version pelihiirestään

05.09.2018 17:05 | Muropaketin toimitus

Asuksen uusin pelihiiri ei eroa suuresti aiemmin tutuista Gladius ja Gladius II -malleista. Uutta on mahdollisuus langattomaan käyttöön ja sen vaatiman akun myötä kasvanut paino.

Myös hiiren sensoria on päivitetty. Uudessa mallissa on Pixartin PMW3390-sensori, joka kykenee enintään 16 000 DPI:n tarkkuuteen, kun raja oli aiemmassa mallissa PMW3360:n enimmäistarkkuus oli 13 000 DPI. Painoa on akun myötä tullut lisää 20 grammaa ja hiirestä on hävinnyt pohjaa myöten kulkenut led-nauha.

Hiiren kanssa käytetään USB-vastaanotinta, ja sitä on mahdollista käyttää myös johdolla yhdistettynä. Gladius II:stä löytyy langallista käyttöä ja latausta varten micro-USB -liitäntä. Akun nimelliskapasiteetti on 800 milliampeerituntia. Yhteystekniikka langattomassa käytössä on joko 2,4 gigahertsin taajuuden signaali tai Bluetooth-yhteys. Asus mainitsee tekniikan kykenevän parhaimmillaan millisekunnin viiveeseen. Omronin kytkimien pitäisi kestää totutusti 50 miljoonaa klikkausta.

Aluperin jo Computex 2018 -tapahtumassa esitelty hiiri on mitä ilmeisimmin saapumassa pian kauppoihin. Hiiren alustavaksi julkaisuajankohdaksi mainittiin kolmas vuosineljännes, joka lähenee jo loppuaan.

Muropaketin uusimmat