UUSIMMAT

Batman: Arkham Knight -farssi jatkuu: WB lupaa rajattoman palautusoikeuden vuoden loppuun saakka

02.11.2015 22:00 | Petrus Laine

Batman: Arkham Knight -pelin PC-version julkaisu kesällä oli yhtä suurta farssia. Pelin julkaissut Warner Bros joutui vetämään luokattoman heikon käännösversion pois myynnistä luvaten samalla, että peli julkaistaisiin PC:lle uudelleen myöhemmin, kun ongelmat on ratkottu.

Pelin uudelleenjulkaisu tapahtui lopulta viime kuun lopulla. Korvaukseksi odotusajasta Warner Bros tulee toimittamaan pelin ostaneille kaikki muut Arkham-sarjan pelit veloituksetta. Pelin konsoleille kehittänyt Rocksteady on työskennellyt tällä kertaa myös itse käännösversion parissa, ja siitä on saatu karsittua lukuisia ongelmia ja rajoituksia. Mutta ei tarpeeksi. Vaikka uusintajulkaisua ei voi kutsua alkuperäisen kaltaiseksi fiaskoksi, on peli edelleen useiden bugien ja muiden ongelmien riivaama.

Tuoreessa tiedotteessaan Warner Bros myöntää, että useat käyttäjät kärsivät edelleen kohtuuttomista ongelmista. Ongelmien vuoksi yhtiö on päättänyt tarjota loppuviimein varsin avokätisen korvauksen: Kaikki pelin ostaneet ovat oikeutettuja palauttamaan pelin ja siihen mahdollisesti kytketyn Season passin vuoden loppuun asti. Season passia ei voi palauttaa erikseen. Steamin normaaleista palautuskäytännöistä poiketen pelin saa palauttaa riippumatta siitä, kauanko sitä on pelattu. Yhtiö lupaa lisäksi sitoutua jatkamaan töitään pelin PC-version korjaamiseksi.

Steam Community, Group Announcements, Batman: Arkham Knight

Muropaketin uusimmat