UUSIMMAT

Biostar esitteli Tron-henkisen Racing Z690GTA-emolevyn Alder Lake -suorittimille

15.11.2021 11:04 | Muropaketin toimitus

Biostarilta on tullut markkinoille huomiota herättävän näköinen emolevy nimeltään Racing Z690GTA. Nimensä mukaisesti siitä löytyy Z690-piirisarja.

Alder Lake -suorittimien kaveriksi kehitetty emolevy ei ujostele ulkonäköään, ja se tarjoaakin näyttävät valaistustehosteet. Erottuvuutta kaipaavalle emolevy sopineekin kuin nenä päähän.

Näyttävyyden lisäksi emolevyltä löytyy 17-vaiheinen virransyöttö sekä aktiivinen jäähdytys. Virransyötön luvataan olevan tasaista ja vakaata, jonka pitäisi taata komponenttien suorituskyky ja pitkä elinikä.

Emolevyn kerrotaan takaavan muisteille ylikellotusmahdollisuuksia ainakin yli 5000 megahertsiin saakka. Muistipaikkoja emolevyllä on neljä, ja tuki löytyy 128 gigatavulle DDR4-muistia. Emolevy tarjoaa myös PCIe 5.0 -väylän.

Biostar Racing Z690GTA -emolevyltä löytyy vielä PCIe M.2 4.0- ja 3.0 -liitäntöjä. Lisäksi tarjolla on kahdeksan SATA III -liitäntää ja kahdeksan USB-porttia DisplayPort ja HDMI 2.0 -liitäntöjä unohtamatta. Verkkoliitäntänä toimii yksi Ethernet-liitäntä. Lisäksi emolevyllä on langaton WiFi 6- ja 6E -yhteys.

Emolevyn hinta tai myyntiintuloajankohta selviävät vasta myöhemmin,