Biostar P500 on kätevä ja mukana kulkeva SSD-asema – RGB-valaistuskin löytyy

30.11.2020 08:28 | markkuleppilampi

Biostarilta on kohta tarjolla kuluttajille mukana kulkevaa, nopeaa ja kompaktia tallennustilaa. Valotehostein varustettua P500-asemaa saa kolmessa eri kapasiteetissa.

Alumiinikuoren suojiin valmistetun Biostar P500 -SSD-aseman voi ostaa 512 gigatavun sekä yhden tai kahden teratavun kapasiteetilla varustettuna.

Asema kytkeytyy haluttuun laitteeseen USB 3.2 Gen2 Type-C -liitännän kautta, joka mahdollistaisi jopa jopa 10 gigatavun siirtonopeuden sekunnissa. Itse asema kykenee kuitenkin lukemaan enintään tuhat megatavua sekunnissa ja kirjoittamana enintään 900 megatavua sekunnissa. Ulkoisella asemalla on kokoa 42 x 115 x 13 millimetriä.

Lisäksi laitteessa on silmäkarkkina älykäs RGB-valaistus. Valotehosteen fiksuus kumpuaa sen kyvystä sammuttaa itsensä, jos laite ei ole tasaisella pinnalla. Wccftechin mielestä tämä on hyödyllistä, koska valoa ei tarvitse kytkeä pois, jos SSD-aseman siirtää muualle. Jos laite ei puolestaan ole jostain syystä kytkeytyneenä oikein, valotehoste muuttuu hengittäväksi pulssiksi.

Tarkkaa hintaa tai saatavuustietoja ei toistaiseksi ole kerrottu.