Uusimmat

Canon julkaisi sisäänrakennetulla kameralla varustetun PowerShot GOLF -golfetäisyysmittarin

Kuva: Canon

21.05.2024 10:37 Muropaketin toimitus

Canonin on ottanut ensiaskeleen golftarvikkeiden maailmaan julkaisemalla ensimmäisen sisäänrakennetulla kameralla varustetun golfetäisyysmittarin. Kameratoiminnon on tavoitteena auttaa niin amatöörejä kuin ammattilaisia parantamaan tulostaan.

Canon kertoo PowerShot GOLFin antavan tarkan lukeman nopeasti. Sen etäisyyslukemat auttavat pelaajaa valitsemaan mailan kuhunkin lyöntiin. Etäisyysmittarin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa kaltevuustoiminto (slope), joka voidaan tarvittaessa kytkeä pois päältä. Slope-toiminto huomioi korkeuserot ja antaa siten kattavamman käsityksen kentästä.

Pelaajat voivat tallentaa kuvia ja videoita esimerkiksi tietyistä rei’istä siten, että etäisyystiedot näkyvät kuvassa. Tämän ominaisuuden ansiosta golffarit voivat pitää kirjaa eri kentistä ja jopa äänittää muistiinpanoja lyöntien myöhempää tarkastelua varten. Tilanteissa, joissa esiin nousee esimerkiksi sääntöihin liittyviä erimielisyyksiä, pallon sijainti tai esimerkiksi reitillä olevat esteet on mahdollista dokumentoida etäisyysmittarin kameralla.

Kuva: Canon

Kompaktissa laitteessa on kuusikertaa suurentava optinen objektiivi. Kaksitoistakertaisen digitaalisen suurennuksen avulla pelaaja voi tarkastella lippuja, viheriöitä sekä bunkkereita ja muita keskeisiä esteitä lähemmin. Suurin kuvakoko on 11 megapikseliä ja video tallentuu Full HD -tarkkuudella. Käytössä on myös kuvanvakautus. Laite on IPX4-suojattu, joten sen käyttö onnistuu sadepäivinäkin. Laitteessa sisäänrakennettu akku, jonka voi ladata USB-C-liitännän kautta.

Uuden Canon PowerShot GOLF -etäisyysmittarin myynti alkaa elokuussa 2024 ja sen suositushinta on 389 euroa.

Muropaketin uusimmat