Uusimmat

CES-messujen erikoisempi ilmestys – yritys esitteli hologrammisivupaneelin PC-koteloihin

09.01.2023 20:47 Markku Leppilampi

RGB-valaistukseen kyllästyneille on tarjolla CES 2023 -messuilla esitelty vaihtoehto.

Showcase Holograms on kehittänyt hologrammilla kaunistetun Hologram PC -sivupaneelin, jonka voi asentaa PC-koteloon. Yritys julkaisi viime vuonna kotelon, jossa olikin jo vastaavanlainen tekniikka. Nyt sivupaneelihologrammi on mahdollista ostaa erikseen, ja sen voi asentaa haluamaansa koteloon.

Showcase Hologramsin mukaan hologrammisivupaneeli on mahdollista kiinnittää useimpiin PC-koteloihin, ja asennus ei tiettävästi ole vaikeaa. Se korvaa entisen sivupaneelin, ja se kiinnitetään magneeteilla ja kiinnikkeillä. Ruuveja ei tarvita.

Hologrammi on luotu sadoilla LED-valoilla, jotka pyörivät ohuen tuulettimen lavan mukana. Tuotteessa on valmiiksi ladattuja hologrammeja, ja niitä voi luoda myös itse. Virran tuote nappaa tietokoneesta tai pistorasiasta.

Isompi Hologram PC -sivupaneeli on Yhdysvaltain ohjehinnaltaan 249,99 dollaria ja pienempi 149,99 dollaria. Alla video.

Markku Leppilampi

"Olen useampiin medioihin työskentelevä, monista aihepiireistä kiinnostunut toimittaja. Eri verkkolehtiin tulee raapustettua juttuja muun muassa elokuvista, tekniikasta, tieteestä ja terveydestä. Muropakettiin olen naputellut vuodesta 2019 saakka tietotekniikan maailmaan liittyviä uutisia maustettuna mobiilijutuilla, ja teen myös laitetestejä. Pelisuosikkeihini kuuluvat ainakin Counter-Strike: Global Offensive, Battlefield-sarja, Civilizationit, Cities: Skylines ja Heartstone."

Muropaketin uusimmat