UUSIMMAT

Chieftec julkisti Chieftronic M2 -mATX-kotelon

24.07.2021 17:30 Muropaketin toimitus

Chieftecin uudistettu Chieftronic M2 -kotelo on kuutioksi muotoiltu kotelo, jossa on kiinnitetty huomiota edeltäjäänsä enemmän ilmankiertoon.

Chieftecin kotelokattaus laajenee jälleen. Tällä kertaa parrasvaloihin astelee Chieftronic M2 -mATX-kotelo, joka on päivitetty versio aiemmasta M1-kotelosta. Päivityksessä on panostettu erityisesti ilmankiertoon. M2-mallissa etupaneelista löytyy siivu verkkopaneelia, joka sallii edeltäjäänsä paremman ilmankierron ja samalla myös kattopaneelia on avattu ilmankierrolle.

Kotelon ulkomitat ovat 398 x 273 x 345 mm. Painoa komeudelle on kertynyt 7,47 kg. Ulkomitat ja kiinnityspaikat sallivat asennettavaksi joko mATX- tai Mini-ITX-emolevyn. Prosessoricoolerin maksimikorkeudeksi ilmoitetaan 200 mm ja näytönohjaimen maksimipituudeksi 340 mm.

Kotelosta löytyy asennuspaikat kahdelle 3,5 tuuman kiintolevylle, mutta samoille paikoille voi asentaa myös 2,5 tuuman asemat. Lisäksi pienempiä 2,5 tuuman asemia varten on pyhitetty kaksi asennuspaikkaa.

Kotelon etupaneeliin on mahdolsita asentaa suurimmillaan 280 millimetrin jäähdytin ja kattopaneeli sallii suurimmillaan 240 millimetrin jäähdyttimen. Oletuksena etupaneelista löytyy kaksi esiasennettua 120 millimetrin A-RGB -tuuletinta. Kolmas vastaava tuuletin on esiasennettuna takapaneeliin.

Chieftronic M2 -kotelon saatavuudesta tai hinnoittelusta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa. Edellisen version hinnan perusteella hinta asettunee 100 euron maastoon.