Colorful esitteli C.J1900A-BTC Plus V20 -emolevyn

09.11.2017 11:06 | Muropaketin toimitus

Colorful laajentaa kryptovaluutan louhijoille suunnattujen emolevyjen mallistoa. Uusin tulokas on kaksiosainen malli, johon on integroitu Intel Celeron J1900 -prosessori.

C.J1900A-BTC Plus V20 -emolevy on suunnattu heille, jotka eivät halua käyttää louhintakokoonpanoissaan Riser-kaapeleita. Emolevy on toteutettu kahdessa osassa. Suuremmalla piirilevyllä on kahdeksan PCI Express 16x -liitäntää näytönohjaimia varten sekä yksi väylä emolevyn toista osaa varten.

Sinisellä merkittyyn väylään sijoitetaan yhdistelmän toinen osa eli Riser-kortti, josta löytyy valmiina Intelin Celeron J1900 -prosessori. Kortilta löytyy yksi DDR3L SO-DIMM -muistipaikka. Massamuistia varten kortista löytyy yksi SATA 3.0 -liitäntä sekä mSATA-liitäntä. Oheislaitteita varten on varattu kaksi USB 2.0 -liitäntää. Näytölle on pyhitetty yksi HDMI-liitäntä. Verkkoliitäntöinä on kaksi gigabitin RJ45-liitäntää.

Colorful ei ilmoita tuotetietojen yhteydessä, minkä kokoisia piirilevyt ovat. Minkään tunnetun standardin piiriin suurempi piirilevyistä tuskin mahtuu. Toistaiseksi Colorful C.J1900A-BTC Plus V20 -emolevyn hinnoittelusta tai saatavuudesta ei myöskään ole vahvistettua tietoa.

Muropaketin uusimmat