UUSIMMAT

Colorful esitteli erikoisen C.B250A-BTC Plus V20 -emolevyn

12.09.2017 10:59 | Muropaketin toimitus

Colorfulin emolevy on suunnattu puhtaasti kryptovaluutan louhijoille. Emolevystä löytyy paikat kahdeksalle näytönohjaimelle.

Tähän mennessä kryptovaluutan louhijoille on kehitetty emolevyjä, joihin on saatu lukuisia PCI Express x1 -liitäntöjä. Mahdollisimman usean näytönohjaimen hyödyntäminen on niissä vaatinut Riser-kaapeleiden käyttöä. Colorful lähestyy asiaa toisin. C.250A-BTC Plus V20 -emolevyltä löytyy kahdeksan täysikokoista PCI Express -liitäntää. Vain yksi niistä on toteutettu PCI Express 3.0 16x -standardin mukaiseksi, loput seitsemän liitäntää noudattavat PCI Express 1x -standardia. PCI Express -liitännät ovat aseteltu niin, että jokaiseen saa halutessaan kiinni kaksi korttipaikkaa vievän näytönohjaimen. Näytönohjaimia varten emolevyltä löytyy 16 PCIe-lisävirtaliitäntää.

Emolevy ei kokonsa puolesta ole suoraan minkään standardin mukainen, sillä sen mitat ovat 485 x 195 millimetriä. Muilta osin emolevy on hyvin riisuttu. Massamuistia varten siitä löytyy yksi SATA3 6 Gb/s -liitäntä sekä yksi mSATA-liitäntä. USB 2.0 -liitäntöjä on kaksi kappaletta. Näiden lisäksi verkkoyhteyksiä varten löytyy yksi gigabitin ethernet-liitäntä. Emolevyn prosessorikanta on LGA1151 ja siitä löytyy Intelin B250-piirisarja. Prosessorin rinnalla on yksi paikka SO-DIMM DDR4 -muistille.

Colorful ei vahvistanut C.B250A-BTC Plus V20 -emolevyn saatavuutta eikä hinnoittelua.

Muropaketin uusimmat