UUSIMMAT

Colorful esitteli GeForce RTX 3090 iGAME KUDAN -lippulaivanäytönohjaimensa – valmistetaan vain 1000 kappaletta

21.06.2021 18:40 | Muropaketin toimitus

Colorful Technology on tuomassa markkinoille uutta näytönohjainta. Se on tiettävästi tähän saakka kallein Ampere-grafiikkapiirillä varustettu näytönohjain.

Colorfulin Kudan-mallisto on ollut heidän lippulaivatuotteille varattu tuotemerkkinsä. IGame GeForce RTX 3090 Kudan jatkaa tätä perinnettä.

Näytönohjaimessa on hybridimallinen ilma-vesijäähdytys. Tuotetta jäähdyttää kolme uutta 90 millimetrin Storm Chaser -tuuletinta, joita avustaa kuusi lämpöputkea sekä kuparinen jäähdytyselementti. Vesijäähdytystä on hoitamassa 240-millimetrinen radiaattori ja vesiblokki Breathe-Gill-teknologialla, jonka pitäisi taata normaalia parempi jäähdytys. Vesijäähdytystä ei ole kuitenkaan pakko käyttää.

Näytönohjaimen Boost-kellotaajuus on 1860 megahertsiä. Näytönohjaimessa on kolme 8-pinnistä virtaliitintä, joka mahdollistaa yhdessä tehokkaan jäähdytysratkaisun kanssa suorituskyvyn virittelyn.

Värimaailmaan kuuluu niin mustaa, harmaata kuin kultaakin ja RGB-tehoste. Hintaa tuotteella on noin 5000 dollaria (4210 euroa), eikä näytönohjaimia tulla valmistamaan kuin tuhat kappaletta.