Uusimmat

Commodorelta PC-pelitietokoneita

16.03.2007 17:05 Ville Suvanto

Uutisoimme viime viikolla Muropaketissa Commodoren takaisintulemisesta ja spekuloimme tuotejulkistuksen olevan PC-tietokoneita, jotka on tarkoitettu pelikäyttöön. Tiedot ovat osoittautuneet oikeiksi, kun yritys julkaisi Commodore-nimellä kulkevan pelikäyttöön tarkoitetun PC-tietokonetuoteperheen CeBIT-messuilla.

Tarjolla on neljä erilaista tietokonetta, joista Commodore G -karvalakkimalli on varustettu Intel Core 2 Duo E6320 -prosessorilla, kahdella gigatavulla Corsairin PC2-5400-muistia sekä NVIDIAn GeForce 7900 GS -näytönohjaimella. Lisäksi tarjolla on Commodore GS, GX sekä XX, joista jälkimmäisin tarjoaa parasta, mitä pelaaja voi kuvitella. Tietokoneessa on neliytiminen Core 2 Extreme QX6700 -prosessori, nForce 680i SLI -piirisarjaan perustuva Asuksen P5N32-E -emolevy, neljä gigatavua Corsairin Dominator-muistia sekä kaksi GeeForce 8800 GTX -näytönohjainta. Lisäksi tarjolla on koteloita useilla erilaisilla pintakuvioilla.

Commodore Gamingin pelitietokoneet tulevat myyntiin huhtikuun puolivälissä ja jokainessa niistä on Windows Vistan 64-bittinen versio, Ice Cube -jäähdytysjärjestelmä ja valmiiksi asennettuna Commodore 64 -emulaattori 50 klassikkopelillä.

Commodore Gaming

Muropaketin uusimmat