Uusimmat

Cooler Master julkaisi Aimpad-tekniikalla varustetun mekaanisen MK850-näppäimistön

01.03.2019 16:11 Muropaketin toimitus

Cooler Masterin mekaanisessa MK850 -näppäimistössä on kahdeksan analogista painalluksentunnistukseen kykenevää näppäintä. Käyttömukavuutta lisäämässä on kaksi vieritysrullaa ja magneettikiinnitteinen rannetuki.

Cooler Master julkaisi MasterKeys-sarjaan uuden MK850-mallin. Näppäimistöstä löytyy Aimpadin analoginen painalluksentunnistustekniikkaa Q,W,E,R,A,S,D ja F -näppäimissä. Painalluksentunnistus rekisteröityy kytkimen koko liikeradalta. Cooler Master kertookin, että tekniikan avulla voi korvata pad-ohjaimen. Muissa näppäimissä käytetään Cherry MX Red -kytkimiä.

Näppäimistön varustelusta löytyy myös kaksi vieritysrullaa, joiden toiminnot ovat ohjelmoitavissa. Mukana tulee myös pehmustettu, magneettikiinnitteinen rannetuki. Konepellin alta löytyy ARM:n 32-bittinen Cortex M3 -suoritin ja 512 kilotavua sisäistä muistia.

MasterKeys MK850 -näppäimistöjen toimitukset ovat alkaneet. Näppäimistö tulee saataville myös pohjoismaisella asettelulla. Valmistajan suositushinta näppäimistölle on 200 euroa.