Uusimmat

Cooler Master julkaisi mekaaniset MK730- ja CK530 -pelinäppäimistöt

31.01.2019 10:16 Muropaketin toimitus

Uutuusversioista MK730-näppäimistö on varustettu Cherry MX -kytkimillä ja sen mukana toimitetaan magneettikiinnitteinen rannetuki. Kevyemmin varustellussa CK530-näppäimistössä käytetään Gateronin kytkimiä.

Cooler Masterin näppäimistömallisto laajenee taas kahdella uudella mallilla. Parempaa käyttömukavuutta tarjoilee MK730-näppäimistö pehmustetulla rannetuellaan. Oman lisänsä antaa rannetuen magneettikiinnitys. Kytkinvaihtoehtoina ovat Cherry MX:n siniset, ruskeat ja punaiset kytkinversiot.

Cooler Master CK530-pelinäppäimistö on kaksikosta kevyemmin varusteltu vaihtoehto. Ensisijaisesti tämä näkyy siinä, ettei näppäimistön mukana ei tule rannetukea.

Lisäksi CK530-mallissa käytetään Gateronin valmistamia kytkimiä, joiden vaihtoehdot ovat sininen, punainen ja ruskea. Värikoodaus noudattaa Gateronilla markkinoille vakiintunutta mallia. Punaiset kytkimet ovat lineaariset ilman tuntovastetta. Siniset ovat äänekkäät ja antavat myös tuntopalautteen. Ruskeat kytkimet asettuvat välimaastoon tarjoten painalluksista ääni- ja tuntopalautteen.

Kumpikin näppäimistö on tenkeyless-malli, eli niistä puuttuu numeronäppäimistö. Näppäimistöjen RGB-led-valaistuksen hallinta onnistuu itse näppäimistön kautta tai vaihtoehtoisesti Cooler Masterin omalla ohjelmalla. Makrojen nauhoittaminen onnistuu niin ikään suoraan näppäimistön kautta tai ohjelmallisesti.

MK730- ja CK530-pelinäppäimistöjen toimitukset ovat alkaneet. Cooler Masterin asettamat suositushinnat näppäimistöille ovat 120 ja 70 euroa.