UUSIMMAT

Cooler Master julkaisi pienikokoisen langattoman SK621-näppäimistön

08.05.2019 14:57 | Muropaketin toimitus

SK621-näppäimistön erottuvin piirre on sen erittäin kompakti koko. Siitä huolimatta näppäimistö on mekaaninen. Langaton yhteys on toteutettu Bluetooth 4.0 -tekniikalla.

Cooler Master julkaisi liikkuville käyttäjille suunnatun SK621-näppäimistön. Liikkuvuuden puolesta puhuu näppäimistön erittäin kompakti koko. Näppäimistö toimii myöskin langattomasti hyödyntäen Bluetooth 4.0 -tekniikkaa.

Näppäimistön ulkomitoiksi ilmoitetaan 293 x 103 x 29,2 millimetriä. Paino ilman USB-C-kaapelia on 424 grammaa. Tiiviin koon vuoksi näppäimistöstä ei löydy erillistä numeronäppäimistöä, mutta nuolinäppäimet on kuitenkin saatu mahdutettua mukaan.

Näppäimistössä käytetään Cherry MX RGB Low Profile -kytkimiä, joiden ansiosta myös näppäimistön korkeus on saatu pysymään kurissa. Näppäimistöstä löytyy myös 32-bittinen ARM Cortex M3 -piiri ja 512 kilotavua sisäistä muistia. Täten asetukset ja säädöt saa tallenettua näppäimistön sisäiseen muistiin. Säädöt onnistuvat ilman erillistä ohjelmistoa.

Akkukestoksi lupaillaan 4 – 5 kuukautta, kun RGB-valaistus on poissa päältä. RGB-valaistuksen kanssa akkukesto tipahtaa 15 tuntiin.

Langattoman SK621-näppäimistön toimitukset ovat alkaneet. Valmistajan suositushinta näppäimistölle on 120 dollaria. Suomessa näppäimistön hinnat alkavat 143 eurosta.