UUSIMMAT

Cooler Master käynnisti Kickstarter-kampanjan ControlPad-näppäimistölle

16.10.2018 13:48 | Muropaketin toimitus

Pienikokoinen ControlPad-näppäimistön erikoisuus on sen kyky tunnistaa painalluksen voimakkuus. Näppäimistö on suunnattu pelaajien lisäksi myös kuvankäsittelyn ammattilaisille.

Cooler Master lähti markkinoiden kysyntää tuotteelle Kickstarter-joukkorahoituskampanjan kautta. Kampanjan kohteena on oheislaitejätin uusi ControlPad-näppäimistö. Näppäimistön varsinainen koukku piilee kytkimien painalluksen voimakkuuden tunnistamisessa. Tavallisissa näppäimistöissä kytkin on joko on- tai off-tilassa. ControlPad-näppäimistössä näppäimien koko liikerata on hyödynnettävissä.

Näppäimistössä on 24 näppäintä, jotka tunnistavat painalluksen voimakkuuden. Näppäimistön yläosasta löytyy lisäksi kaksi ohjelmoitavaa säätörullaa. Näppäimistön kylkiäisenä toimitetaan myös magneettikiinnitteinen rannetuki.

Tässä vaiheessa näppäimistön yhteensopivuus on todettu yli 270 pelin kanssa. Listan voi tulevaisuudessa odottaa kasvavan entisestään.

Joukkorahoituskampanja on saavuttanut 50 000 dollarin minimitavoitteensa. Näppäimistöjen toimitusten voidaan olettaa alkavan toukokuussa 2019. Tällä hetkellä edullisin näppäimistön sisältävä vaihtoehto maksaa 80 dollaria (noin 69 euroa).

Muropaketin uusimmat