UUSIMMAT

Cooler Master päivitti kaksi prosessorien jäähdytysratkaisua TUF Gaming Alliance -versioiksi

10.04.2019 16:41 | Muropaketin toimitus

TUF Gaming Alliance -käsittelyn saivat MasterAir MA410P -prosessoricooleri ja MasterLiquid ML120L AIO -vesijäähdytysjärjestelmä. Muutokset alkuperäisiin versioihin ovat puhtaasti kosmeettisia.

Asuksen ja komponenttivalmistajien  TUF Gaming Alliance -tuoteperhe saa jälleen uusia jäseniä, tällä kertaa Cooler Masterilta. TUF Gaming Alliance -päivityksen saivat nyt MasterAir MA410P -prosessoricooleri ja MasterLiquid ML120L AIO -vesijäähdytysjärjestelmä. Suorituskykyyn ei ole luvassa muutoksia, sillä muutokset ovat kosmeettisia.

MasterAir MA410P TUF Gaming Edition-prosessoricoolerin tornin päällysosasta löytyy TUF Gaming Alliance -brändille ominainen kuviointi. Samalla tuuletin on päivitetty sarjaan sopivaksi. Prosessoricoolerin TDP-arvo on 150 wattia ja se on yhteensopiva kaikkien nykyisten prosessorikantojen kanssa.

MasterLiquid ML120L TUF Gaming Edition AIO -vesijäähdytysjärjestelmässä päivitys näkyy selkeimmin blokin päältä löytyvästä logosta, jossa Cooler Masterin logo on korvattu TUF Gaming Alliance -logolla. Jäähdytintä on viilentämässä Masterfan 120 Air Balance RGB, joka on siis sama kuin edellämainitussa ilmajäähdytteisessä prosessoricoolerissa. Jäähdytysjärjestelmän TDP-arvoksi ilmoitetaan 180 wattia.

Cooler Master ei ole toistaiseksi tarkentanut MasterAir MA410P TUF Gaming Edition- tai  MasterLiquid ML120L TUF Gaming Edition -jäähdytysjärjestelmien hinnoittelua tai saatavuutta. Oletettavasti kumpikin malli tulee saataville lähiaikoina ja hinnat pysyvät lähellä alkuperäisten mallien hinnoittelua.