UUSIMMAT

Cooler Masterilta uusi modulaarinen MasterMouse Pro L -pelihiiri

29.08.2016 10:15 | Juha Kokkonen

cm-mastermouse-pro-l-290816

Cooler Master jatkaa Master-tuoteperheensä laajentamista ja tällä kertaa vuorossa on uusi MasterMouse Pro L -pelihiiri. Kyseessä on rakenteeltaan modulaarinen langallinen hiiri, joka sopii valmistajan mukaan kaikille pelaajatyypeille.

Hiiren mukana toimitetaan kaksi eri muotoista ja -pituista päällipaneelia sekä kahdet erilaisilla grippitekstuureilla varustetut magneettikiinnitteiset kylkipalat. Käyttäjälle tarjotaan myös 3D-kuvia omien paneelien 3D-tulostamiseen. Hiiressä on kolme valaistusaluetta, joiden väri on valittavissa 16,7 miljoonasta vaihtoehdosta. Valojen värityksen voi säätää erikseen kullekin asetusprofiilille.

cm-mastermouse-pro-l-2-290816

MasterMouse Pro L:n sisältä löytyy 32-bittinen ARM-suoritin sekä 512 kilotavua tallennusmuistia hiiriasetuksia varten. Hiireen tallennettuja profiileita voi vaihtaa näppäimen painalluksella. Hiiren optisen PixArt PMW3360 -sensorin suurin herkkyys on 12 000 CPI eikä se käytä interpolointia tai kiihdytystä. Ohjelmoitavia näppäimiä on kahdeksan kappaletta ja niiden määrää voi kasvattaa neljääntoista Storm Tactix -ominaisuuden avulla. Päähiirinäppäimet ovat Omronin valmistamat ja kestävät 20 miljoonaa painallusta.

MasterMouse Pro L tulee Suomessa saataville elokuun lopulla 59,90 euron suositushintaan. Valmistaja lupaa hiirelle kahden vuoden takuun. Lisätietoja hiirestä löytyy valmistajan tuotesivuilta.