Uusimmat

Corsair esitteli mekaaniset K70 RGB MK.2 Low Profile -näppäimistöt

26.10.2018 17:14 Muropaketin toimitus

Corsairin uusi, matalan profiilin K70 RGB MK.2 Low Profile -näppäimistö tulee saataville kaksilla eri kytkimillä.

Uutuusmallista tulee tarjolla kaksi versiota, joissa käytetään eri kytkimiä.  Mallivaihtoehdot ovat K70 RGB MK.2 Low Profile, jossa käytetään Cherry MX Low Profile RGB -kytkimiä ja K70 RGB MK.2 Low Profile Rapidfire -mallissa Cherry MX Low Profile Speed -versioita. Näistä ensin mainitut kytkimet ovat lineaariset 1,2 millimetrin aktivointimatkalla. Jälkimmäiset Rapidfire-kytkimet ovat Corsairin yksinoikeusversio. Niissä on lyhyempi millimetrin aktivointimatka.

Näppäimistöjen runko on harjattua alumiinia, ja se on korkeus on enintään 29 millimetriä. Näppäimistöistä löytyy erilliset medianäppäimet, rulla äänenvoimakkuuden säätöön ja USB 2.0 -liitännän läpimeno. Ominaisuuksiin kuuluu täysi anti-ghosting ja täysi näppäimien yliajo. Rannetuki on näppäimistössä irrotettavissa ja pakettiin kuuluu mukana myös vaihdettavat näppäinhatut WASD sekä QWERDF -näppäimille FPS ja MOBA -peligenrejä varten.

Valaistus on säädettävissä Corsairin oman iCue -ohjelmiston kautta. Näppäimistössä on kahdeksan megatavua omaa muistia näppäinmakroja ja valoefektejä varten.

Edullisimmillaan näppäimistö näyttää olevan Suomen markkinoilla 174,90 euroa. Toimitusten pitäisi alkaa mahdollisimman pian.